Fietsster gewond na aanrijding Evenaar Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een fietsster is donderdagmiddag gewond geraakt nadat zij op de Evenaar geschept werd door een automobilist. Door nog onbekende oorzaak zag de automobilist de fietsster over het hoofd, ondanks een poging om uit te wijken kon een aanrijding niet worden voorkomen. Ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen om het slachtoffer te stabiliseren, deze is hierna ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Politieagenten ter plaatse hebben de verklaringen opgenomen van omstanders en de automobilist, naar de aanrijding zal een nader onderzoek worden ingesteld. Zowel de fiets als de betrokken auto liepen vrijwel geen schade op bij de aanrijding.

- Advertisement -

Foto : Joëy Heijstek

DSC_3966

- Advertisement -

Gerelateerd