woensdag, december 8, 2021
4.4 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Vrouw en kind gewond bij aanrijding Bredenoord Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bij een aanrijding tussen twee auto’s zijn donderdagmiddag op de Bredenoord twee personen gewond geraakt. Een van de bijrijders klapte met haar hoofd tegen het raam aan waardoor zij gewond raakte. Naast de vrouw raakte ook een jong kind gewond.

Allebei de slachtoffers zijn door het ambulancepersoneel behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren wordt uitgezocht door de VerkeersOngevallenAnalyse van de politie.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0041 DSC_0046 DSC_0051 DSC_0052 DSC_0064

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -