woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Dode in het water aangetroffen Scheurhaven Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Vrijdagmiddag is er in het water aan de Scheurhaven in Europoort een stoffelijk overschot aangetroffen. Doordat de politie een onderzoek verricht is er geen mogelijkheid om scheepvaartverkeer door te laten varen. Een Mobiel Medisch Team kwam per traumahelikopter ter plaatse, zij gingen echter al snel met vervolg.
Met behulp van een boot van de Zeehavenpolitie is het lichaam uit het water gehaald, de Forensische Opsporing verricht een verder onderzoek waaruit de doodsoorzaak en de identiteit van de persoon zal moeten blijken.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -