Meisje klapt met fiets op auto tijdens gebruik mobiele telefoon Oranjelaan Dordrecht

Date:

Share post:

Dordrecht – Op de Oranjelaan is vrijdagavond een meisje gewond geraakt nadat zij tijdens het fietsen bezig was met haar mobiele telefoon, vervolgens klapte zij vol op een stilstaande auto. Het meisje klapte vol op de stilstaande auto nadat zij niet oplette tijdens het gebruik van de mobiele telefoon.
Personeel van de ambulancedienst is ter plaatse gekomen om het meisje te behandelen aan haar verwondingen, later is zij ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De ouders van het meisje zijn inmiddels ingelicht, de eventuele schade zal geregeld worden via de verzekeringsmaatschappij.

Foto : Johan van den Dool

- Advertisement -

1901543_282986225203106_8503117513280296544_n

- Advertisement -

Gerelateerd