Onderzoek naar schietpartij Thamerdijk Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam –  Bewoners van de Thamerdijk hebben vrijdagmiddag omstreeks kwart voor drie een melding gemaakt van een mogelijke schietpartij. In de straat werden door diverse mensen schoten gehoord waarna zij een groepje jongeren zagen wegrennen. De politie is bezig met een onderzoek en hebben een deel van de flat afgezet.

Een getuige wist te vertellen dat zij direct na de knallen uit het raam keek en een auto hard zag wegrijden. De politie heeft de gegevens van dit voertuig en is op zoek naar de auto en de bestuurder. De Forensische Opsporing heeft diverse voorwerpen en sporen veiliggesteld. Ook zijn er diverse hulzen gevonden in een portiek.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0106 DSC_0108 DSC_0109 DSC_0110

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd