Politie schiet 22-jarige overvaller neer tijdens achtervolging Karekiet Blaricum

Date:

Deel bericht:

Blaricum – De politie heeft vrijdagavond een overvaller neergeschoten tijdens een achtervolging in Blaricum. Meerdere overvallers stapten rond 21:40 een woning binnen aan de Karekiet, tijdens de overval werd er gedreigd met een vuurwapen. Na de overval sloegen de overvallers op de vlucht, de achtervolging werd ingezet nadat de politie één van de overvallers weg zag rennen.
Toen de man bevelen werd te stoppen maar dit niet deed loste de politie een waarschuwingsschot, omdat de overvaller hier niet op reageerde werd hij in zijn been geschoten. De overvaller, een 22-jarige Amsterdammer kon worden aangehouden, in het ziekenhuis is hij behandeld aan zijn schotwond.

Met meerdere eenheden van de politie werd er gezocht naar de andere overvallers, deze werden ondanks de inzet van een politiehelikopter en Burgernet niet meer aangetroffen. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Landelijk Meldpunt Internetoplichting waarschuwt voor malafide webwinkels in aanloop naar feestdagen

Nederland - De politie ontvangt steeds meer aangiftes en meldingen over malafide webwinkels. Aankoopfraude is inmiddels zelfs de...

Moordverdachte Bretley D. aangehouden in Amsterdam

De politie heeft de van moord verdachte 24-jarige Bretley D. opgepakt in Amsterdam. De politie was naar de...

Instappen Amsterdam-Oost en Arnhem in zoektocht naar Bretly Dorder

Rotterdam - Het aantal tips dat bij de politie binnenkomt, blijft oplopen. Elke tip wordt bekeken, onderzocht en...

Twee auto’s beschadigd nadat boom omvalt Dorpsweg Rotterdam

Rotterdam - Op de Dorpsweg in Rotterdam-Charlois is zaterdagochtend rond 11.29 uur een boom omgevallen door de harde...