Politie schiet 22-jarige overvaller neer tijdens achtervolging Karekiet Blaricum

Date:

Share post:

Blaricum – De politie heeft vrijdagavond een overvaller neergeschoten tijdens een achtervolging in Blaricum. Meerdere overvallers stapten rond 21:40 een woning binnen aan de Karekiet, tijdens de overval werd er gedreigd met een vuurwapen. Na de overval sloegen de overvallers op de vlucht, de achtervolging werd ingezet nadat de politie één van de overvallers weg zag rennen.
Toen de man bevelen werd te stoppen maar dit niet deed loste de politie een waarschuwingsschot, omdat de overvaller hier niet op reageerde werd hij in zijn been geschoten. De overvaller, een 22-jarige Amsterdammer kon worden aangehouden, in het ziekenhuis is hij behandeld aan zijn schotwond.

Met meerdere eenheden van de politie werd er gezocht naar de andere overvallers, deze werden ondanks de inzet van een politiehelikopter en Burgernet niet meer aangetroffen. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd