Vier aanrijdingen op zelfde kruising in korte tijd Ommoordseweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In zeer korte tijd hebben er op de kruising President Rooseveltweg met de Nieuwe Ommoordseweg vier aanrijdingen plaatsgevonden. Zo kwamen zaterdagmiddag twee voertuigen in botsing nadat een afslaande auto geen voorrang verleende, na de botsing klapte een van de auto’s vol op een paal. Bij de aanrijding raakte een persoon gewond, deze is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.  Een berger kwam ter plaatse om beide voertuigen af te slepen, deze liepen bij de aanrijding aanzienlijke schade op. Verkeer wat in de richting van Zevenkamp reed liep ernstige verkeershinder op.

Op 11 april vond er op precies hetzelfde kruispunt een ongeval plaats, dit eveneens op 26 maart waarbij ook een gewonde viel na een botsing tussen drie auto’s. Kort daarvoor klapte een automobilist ook al vol tegen een paaltje aan op de Nieuwe Ommoordseweg, buurtbewoners beschouwen de kruising als levensgevaarlijk. De buurtbewoners hebben al meerdere keren contact opgenomen met de gemeente, echter worden alleen telkens de vernielde paaltjes vervangen. Wat de gemeente uiteindelijk met de gevaarlijke kruising van plan is is niet bekend.

- Advertisement -

Na de aanrijdingen blijven omver gereden paaltjes als “stille getuigen” achter op de plaats des onheils, aldus een politieagent.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_3969 DSC_3970 DSC_3974 DSC_3975 DSC_3977

 

- Advertisement -

Gerelateerd