Gezin gewond na eenzijdig ongeval A12 Zevenhuizen [VIDEO]

Date:

Share post:

Zevenhuizen – Een gezin is zondagmiddag gewond geraakt na een eenzijdig ongeval op de A12 richting Utrecht. Door nog onbekende oorzaak begon de auto te slingeren waarna deze meerdere malen tegen de vangrail en een middengeleider klapte. Omdat er mogelijk sprake was van een beknelling rukte de brandweer met spoed uit, ter plaatse bleek dit niet het geval te zijn.

Toegesnelde hulpverleners hebben eerste hulp geboden aan twee kleine kinderen en hun ouders. De kinderen zijn ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel, deze zijn hierna overgebracht naar het zelfde ziekenhuis als hun ouders. Door de aanrijding is er in de richting van Utrecht sprake van 3 kilometer stilstaande file, tot hoelaat dit gaat duren is nog niet bekend.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs Video : Wendy van Viegen

IMG_0228k IMG_0229k IMG_0235k IMG_0241k IMG_0242k IMG_0246k IMG_0227k

- Advertisement -

Gerelateerd