Gezin overvallen door gewapende daders Merbauhout Barendrecht

Date:

Share post:

Barendrecht – Een gezin wonend aan de Merbauhout is zondagavond omstreeks half elf overvallen door twee mannen. Dit gebeurde onder bedreiging van een vuurwapen. Een van de gezinsleden raakte bij de overval gewond en moest naar het ziekenhuis. Een meisje was op het moment van de overval thuis en maakte de overval mee.

De politie heeft een deel van de straat afgezet en is op zoek naar sporen. Ook het Forensische Opsporingsteam van de politie is aanwezig en zal eventuele sporen veilig stellen. Buren van de slachtoffers hoorde een harde gil en keken naar buiten toen zij twee daders zagen vluchten. De daders waren donker gekleed en droegen allebei een helm. Onder de andere de politiehelikopter werd gebruikt tijdens de zoektocht.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0184 DSC_0188 DSC_0189 DSC_0190

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd