Vrouw bekneld na ongeval met “Tuk Tuk” Maasboulevard Rotterdam [VIDEO]

Date:

Share post:

Rotterdam – Een vrouw is zondagavond zwaargewond geraakt na een ongeval met een soort Tuk Tuk. De vrouw reed stad uitgaand richting Capelle aan den IJssel, toen ze door een nog onbekende oorzaak tegen een boom reed. De vrouw kwam bekneld te zitten in het voertuig waarop de brandweer met spoed ter plaatse kwam.

Ter plaatse hebben ze een deur moeten verwijderen en ruimte gemaakt om de vrouw uit haar benarde positie te bevrijden. Daarna is zij met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren en of er andere voertuigen bij betrokken zijn is niet bekend. De politie onderzoekt het ongeval.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs Video : Wendy van Viegen

IMG_0253k IMG_0266k IMG_0268k IMG_0275k IMG_0279k IMG_0280k IMG_0284k

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd