Grote brand in bedrijfspand Graafstroomstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In een bedrijfspand aan de Graafstroomstraat in Rotterdam is maandagmorgen een grote brand uitgebroken. Bij aankomst van de eerste brandweervoertuigen sloegen de vlammen al uit de bovenste etage van het pand. De brandweer begon direct met een aanval van buiten af om de vlammen te doven. De brandweer is druk bezig om de brand onder controle te krijgen.

Het is nog niet bekend of wat voor bedrijf het gaat. Op de gevel staat dat een carwash betreft. De brandweer is met meerdere eenheden ter plaatse. Dit is de tweede grote brand in korte tijd in Rotterdam. Vannacht brak er al een grote brand uit in het centrum van de stad.

- Advertisement -

72ff35c0120d0a0e62018a75ff00617f

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd