Dode man in Hollandsche IJssel Kortenoord Nieuwerkerk aan den IJssel

Date:

Share post:

Nieuwerkerk aan den IJssel – Een passant heeft dinsdagmorgen een melding gemaakt van een persoon te water aan het Kortenoord. De melder maakte omstreeks kwart over negen de melding bij de politie. Zij gingen samen met de brandweer met spoed ter plaatse en troffen achter het Café Rust Wat het stoffelijk overschot van een man aan. Brandweerpersoneel haalde het lijk uit het water. De politie heeft het parkeerterrein van het café afgezet en is inmiddels een onderzoek gestart. Zij konden alleen melden dat er een man is aangetroffen en dat zijn identiteit en de doodsoorzaak nog niet is bekend. De politie zal ter plaatse een sporenonderzoek verrichten.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

- Advertisement -

IMG_0334gp IMG_0337gp  IMG_0341gp IMG_0342gp

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd