29-jarige aangehouden na steekpartij Carnisselaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Dinsdagmiddag hield de politie een 29-jarige man uit Rotterdam aan voor het neersteken van een 45-jarige plaatsgenoot. Het tweetal kreeg om nog onduidelijke reden onenigheid op de Carnisselaan. Dit liep uit de hand waarbij de verdachte het slachtoffer neerstak met een klein steekvoorwerp. De 45-jarige man rende vervolgens weg en belde in zijn vlucht de politie. Ook de dader ging er vandoor.

Agenten startten een onderzoek in de omgeving en konden op basis van het signalement de verdachte aanhouden op de Ebenhaezerstraat, dit gebeurde met een speciaal team van de politie, de Regionale Interventie Eenheid. De verdachte probeerde te vluchten via de achtertuin maar werd aangehouden door de agenten. De man is overgebracht naar het politiebureau. Het slachtoffer is voor behandeling aan zijn verwonding naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de zaak.

- Advertisement -

Foto’s  : Robin Veerman

DSC_0181 DSC_0183 DSC_0184

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd