Man en vrouw gewond na steekpartij in woning Beemsterhoek Capelle aan den IJssel [VIDEO]

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Een man en een vrouw zijn woensdagmorgen 16 april gewond geraakt door een steekpartij in hun woning aan de Beemsterhoek. Een vechtpartij ontaarde in een steekpartij waarna er twee gewonden zijn gevallen. De vrouw had een gebroken arm en steekwonden, de verwondingen van de man zijn niet bekend.

Ook de verdachte een 54-jarige man raakte gewond is naar het ziekenhuis overgebracht voor controle. De politie is in de woning een sporenonderzoek gestart. De reden van de vechtpartij is nog niet bekend, maar moet worden gezocht in de relationele sfeer.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0347gp IMG_0348gp IMG_0354gp IMG_0345gp

- Advertisement -

Gerelateerd