Gemeentehuis Spijkenisse ontruimd na brand Raadhuislaan Spijkenisse

Date:

Share post:

Spijkenisse – Het gemeentehuis van Spijkenisse gevestigd aan de Raadhuislaan is donderdagochtend ontruimd geweest na een brand. De brandweer werd gealarmeerd omdat het sprinkersysteem in het gebouw af ging. Bij aankomst van de brandweer bleek er daadwerkelijk iets mis te zijn.

In een meterkast is door een onbekende reden kortsluiting ontstaan, dit zorgde voor rookontwikkeling waardoor het sprinklersysteem afging. Alle medewerkers van het gemeentehuis en bezoekers werden door de hulpdiensten geëvacueerd. Brandweerlieden hebben het brandje geblust en het pand geventileerd. Wanneer iedereen terug kan is onbekend.

- Advertisement -

 

Foto : Agent @S_Kreft

Blaj36SCMAApObX.jpg large

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd