Aanhouding na diefstal portemonnee uit Sophia Kinderziekenhuis Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft vrijdagmiddag een 51-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van diefstal van een portemonnee uit het Sophia Kinderziekenhuis op 30 maart dit jaar. Na de diefstal van de portemonnee werd er een bedrag van 1100 euro gepind door de laffe dief.
De vermoedelijke dader werd gevolgd omdat hij herkend werd door een politieman die het signalement van de dief had gezien op videobeelden. De gestolen portemonnee werd op 30 maart gestolen van een gezin dat in het ziekenhuis verbleef omdat één van de kinderen ernstig ziek is.

Twee Rotterdamse wijkagenten en een advocate besloten een inzamelactie op te starten, dit omdat er veel ophef ontstond over de diefstal. Uiteindelijk leverde de actie 3800 euro op, een deel hiervan is gedoneerd aan het Sophia Kinderziekenhuis.

- Advertisement -

 

- Advertisement -

Gerelateerd