Aanhouding na diefstal portemonnee uit Sophia Kinderziekenhuis Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft vrijdagmiddag een 51-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van diefstal van een portemonnee uit het Sophia Kinderziekenhuis op 30 maart dit jaar. Na de diefstal van de portemonnee werd er een bedrag van 1100 euro gepind door de laffe dief.
De vermoedelijke dader werd gevolgd omdat hij herkend werd door een politieman die het signalement van de dief had gezien op videobeelden. De gestolen portemonnee werd op 30 maart gestolen van een gezin dat in het ziekenhuis verbleef omdat één van de kinderen ernstig ziek is.

Twee Rotterdamse wijkagenten en een advocate besloten een inzamelactie op te starten, dit omdat er veel ophef ontstond over de diefstal. Uiteindelijk leverde de actie 3800 euro op, een deel hiervan is gedoneerd aan het Sophia Kinderziekenhuis.

- Advertisement -

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Acht jaar celstraf voor doodrijden gezin op tweede kerstdag in Rotterdam

De rechtbank heeft acht jaar celstraf opgelegd aan Suraj A. (30) voor het doodrijden van een gezin in...

Laatste loper NN Marathon 2024 traditiegetrouw begeleid door politiemotoren in Rotterdam

Rotterdam - Zondag 14 april 2024 was de aftrap van de van de 43e NN Marathon in Rotterdam....

Waarschuwingsschot gelost op Nassauhaven na vuurwapenmelding op Roentgenstraat in Rotterdam

Rotterdam - Zondagmorgen 14 april hebben agenten hun wapens getrokken na een vuurwapenmelding op de Roentgenstraat. Een agent...

Gewonde na steekpartij Woelwijkstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagavond 12 april rond 20.15 uur heeft er een steekincident plaatsgevonden op de Woelwijkstraat in Rotterdam....