Gewapende overval op Lidl Jacques Duthilweg Rotterdam [VIDEO]

Date:

Share post:

Rotterdam – Twee mannen hebben vrijdag 18 april aan het eind van de avond de Lidl overvallen aan de Jacques Duthilweg in Rotterdam-Oost. De politie rukte direct in grote getale uit en hield op metrostation schenkel twee verdachten aan die voldeden aan het signalement. Eenmaal op het politiebureau bleek na onderzoek dat zij niets met de overval te maken te hebben en werden zij weer heengezonden.

De daders kwamen vermoedelijk via de expeditieingang naar binnen toen de medewerkers de schappen nog aan het vullen waren. Daar bedreigden zij het personeel met een vuurwapen. De politie heeft de zaak in onderzoek. Van de winkelmedewerkers en getuigen is een verklaring afgenomen. De politie zet de zoektocht naar de verdachten voort.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Joëy Heijstek

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd