Schade en gewonde na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Vrijdagmiddag is een vrouw gewond geraakt na een aanrijding op de kruising Laan van Avant-Garde met de Wollefoppenweg. Door nog onbekende oorzaak kwam een afslaande automobilist in botsing met een passerend voertuig. Omdat de bijrijdster van het afslaande voertuig letsel bleek te hebben kwam een ambulance met spoed ter plaatse.

Na stabilisatie door toegesneld ambulancepersoneel is het slachtoffer met nog onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de voertuigen weg te slepen, deze liepen door de aanrijding aanzienlijke schade op. Ten tijde van het ongeval werd het verkeer over het fietspad geleid.

- Advertisement -

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_3984 DSC_3985 DSC_3987 DSC_3988

- Advertisement -

Gerelateerd