Tennisvereniging afgebrand na brandstichting F.W. Reitzstraat Gouda

Date:

Share post:

Gouda – Tennisvereniging ILAC aan de F.W. Reitzstraat is donderdagavond compleet in de as gelegd door een grote brand. De brandweer schaalde voor aankomst nog op naar het sein ‘middelbrand’, dit vanwege de felheid van de brand.

Agenten die vanaf de Goejanverwelledijk meters hoge vlammen zagen meldde dit direct aan de meldkamer, op dat moment was er nog geen melding van brand gedaan. Bij aankomst van de brandweer bleek het gebouw al niet meer te redden. De brandweer heeft de grootste vlammen gedoofd en laat het vuur verder gecontroleerd uit laten branden. Het pand moet als verloren worden beschouwd. Op oudjaarsnacht van 2013 naar 2014 woedde in het pand ook een grote brand. Toen werden de hulpdiensten bekogeld met voorwerpen en vuurwerk.

- Advertisement -

De politie gaat uit van brandstichting en stelt een onderzoek in.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

Foto’s : Darinca Gerritsen

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd