Vrouw gewond na aanrijding John Mottweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Vrijdagochtend is een vrouw gewond geraakt na een aanrijding op de John Mottweg. Door nog onbekende oorzaak kwam de vrouw met haar auto in botsing met een ander voertuig, hierbij liep zij nog onbekend letsel op. Nadat de vrouw gestabiliseerd werd is deze overgebracht naar het ziekenhuis, haar auto die bij de aanrijding lichte schade opliep werd elders geparkeerd.

Naar de exacte toedracht van de aanrijding zal een nader onderzoek worden ingesteld, wie de schuldige uiteindelijk is geweest zal de verzekeringsmaatschappij bepalen. Het verkeer op de John Mottweg heeft geen hinder ondervonden ten tijde van de aanrijding.

- Advertisement -

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_3981 DSC_3983

- Advertisement -

Gerelateerd