Meisje (16) zwaargewond na val 6e verdieping Boezemdwarsstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een meisje van 16 is zaterdag na een ruzie zwaargewond geraakt toen zij zes verdieping naar beneden van een flat aan de Boezemdwarsstraat afviel. Het meisje uit Hoogezand raakte zwaargewond nadat zij op de begane grond in de struiken terecht kwam. Mogelijk hebben deze struiken haar val wel gebroken.

Met spoed kwam een traumahelikopter ter plaatse met daarin een MMT-arts die het slachtoffer moest stabiliseren. Daarna is zij met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De bewoner van het pand is door de politie aangehouden. Onderzocht wordt waarom de meisje naar beneden viel en waarvandaan. Mogelijk is tijdens de ruzie een derde persoon aanwezig geweest. Dit wordt nog onderzocht.

- Advertisement -

Foto : @pol_Boer

boezemdwarsstraat-politie-val

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd