Politie houdt grote verkeerscontrole in en rondom Nootdorp

Date:

Share post:

Nootdorp – Zaterdag 19 april heeft er van 4 uur s’ middags tot en met middernacht een grote verkeerscontrole plaatsgevonden in en rondom Nootdorp. De politie werkte bij de controle samen met de RDW. Voertuigen werden door de politie uit het verkeer gehaald en naar de plaats van de controle gebracht.

De voertuigen werden gecontroleerd op allerlei vlakken gecontroleerd, zoals een geldige APK-keuring, verzekering en mankementen. Ook de gegevens van de bestuurders werden achterhaalt, of zij bijvoorbeeld boetes hadden open staan. Ook moesten zij een alcoholtest ondergaan om te kijken of zij gedronken hadden. Diverse mensen hebben bekeuringen gekregen voor zaken die zij niet in orde hadden.

- Advertisement -

Foto’s : Rick Juffermans’

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd