Vrouw loopt brandwonden op door hete pan met olie Eliotplaats Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Zaterdagmiddag heeft een vrouw aan de Eliotplaats ernstige brandwonden opgelopen toen zij door nog onbekende oorzaak een hete pan met olie over zich heen kreeg in de keuken van haar woning. Omdat niet bekend was of er brand was ontstaan in de woning kwam eveneens de brandweer met spoed ter plaatse.
Buren van het slachtoffer hebben haar direct onder de douche gezet waarna zij is overgedragen aan het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel. Een Mobiel Medisch Team kwam per helikopter ter plaatse om assistentie te bieden aan collega’s die eerder niet beschikbaar waren. Het slachtoffer is ter plaatse behandeld aan haar verwondingen.

Foto’s : John Heijstek

- Advertisement -

IMG_5667 IMG_5671 IMG_5682 IMG_5683 IMG_5684

- Advertisement -

Gerelateerd