Gewonden bij aanrijding tussen drie auto’s N59 Oude-Tonge

Date:

Share post:

Oude-Tonge – Een ongeval op de N59 tussen Oude-Tonge en het Haringvliet heeft zondag omstreeks half één voor veel hinder gezorgd bij automobilisten. Drie auto’s op de zelfde rijbaan reden tegen elkaar aan waarbij twee personen gewond raakte. De traumahelikopter kwam met het Mobiel Medisch Team ter plaatse om de slachtoffes te verzorgen.

De slachtoffers zijn aan hun verwondingen behandeld waarna zij naar het ziekenhuis zijn vervoerd. Over de ernst van de verwondingen is nog niks bekend. De VerkeersOngevallenAnalyse-team van de politie heeft een ondezoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

IMG-20140420-WA0010 IMG-20140420-WA0011 IMG-20140420-WA0012

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd