Meerdere gewonden bij drie steekpartijen in Den Haag

Date:

Share post:

Den haag – Zaterdag zijn er bij drie steekpartijen in Den Haag meerdere personen gewond geraakt. De politie kon meerdere personen aanhouden.

Medewerkers van een ziekenhuis werden zaterdagmiddag door een 16-jarige jongen aangesproken die verklaarde neergestoken te zijn. Het incident speelde zich af op de Koningstraat. Het 16-jarige slachtoffer wist te vertellen wie de dader was waarna de politie een onderzoek in stelde, de dader is bekend maar nog niet aangehouden.

- Advertisement -

Aan het Roggekamp raakte omstreeks half twaalf in de avond twee mensen gewond. Een 67-jarige man liep meerdere steekwonden op. Een ander slachtoffer, een 50-jarige vrouw, lag op de grond in een plas bloed. Beiden zijn naar het ziekenhuis vervoerd en daarna aangehouden.

 

roggekamp-KOP_3150
Foto : Haageneesch : Steekpartij Roggekamp

Iets voor middernacht raakte een 67-jarige bewoner van een woon-zorgcomplex aan de Paulus Potterstraat gewond bij een steekpartij. De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar de dader.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd