Bewoners springen van balkon bij grote brand Schipborgstraat Den Haag (GRIP1)

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Bij een felle uitslaande brand op de Schipborgstraat in Den Haag zijn maandagavond elf gewonden gevallen. Één van hen was een brandweerman, de andere tien waren onder andere de bewoners van verschillende huizen. De brand brak uit op de bovenste etage van de portiekwoningen waarna er grote paniek ontstond. Enkele bewoners zijn door de paniek van hun balkon afgesprongen. Verschillende slachtoffers moesten vanwege de ernst van hun verwondingen naar het ziekenhuis worden vervoerd. Een woordvoerder kon niet vertellen hoe zij eraan toe zijn.

De brand ging gepaard met een forse rookontwikkeling die eveneens voor overlast zorgde. De brandweer wist het vuur uiteindelijk snel onder controle te krijgen maar moest nog wel een tijd nablussen in de betreffende woning. Omliggende woningen liepen door de felle brand forse schade op. Een brandweerman raakte tijdens zijn bluswerkzaamheden gewond, hij is eveneens met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Omliggende woningen zijn tijdens de brand ontruimd, de bewoners daarvan werden opgevangen in een HTM-bus. De politie zal een onderzoek instellen naar de oorzaak van de brand. Het is niet bekend of de bewoners van het pand aanwezig waren ten tijde van brand.

- Advertisement -

Volgens de politie zijn er elf personen naar het ziekenhuis vervoerd.

Bron : Regio15

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Dronken zwangere vrouw zet Burger King in Den Haag op stelten

DEN HAAG - In het centrum van Den Haag heeft een zwangere vrouw samen met een andere vrouw...

Dode na aanrijding met tram in Den Haag

Den Haag - Zondagavond 24 maart is een persoon overleden na een aanrijding met een tram. Dit gebeurde...

Overleden Hagenaar aangetroffen na vermeende schietpartij in Voorburg

Voorburg – Donderdag 21 maart is een 19-jarige Hagenaar overleden aangetroffen in een woning aan de Van Barbansonstraat...

Brandend voorwerp gegooid naar Israëlische ambassade in Den Haag, verdachte aangehouden

Den Haag - Donderdag 21 maart heeft de politie een verdachte aangehouden, nadat hij een brandend voorwerp zou...