Eén rijstrook weer vrijgegeven na gekantelde vrachtwagen Kralingseplein Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Eén rijstrook van de afslag Rotterdam-Centrum vanaf de A16 Kralingseplein is vrijgegeven. Twee rijbanen waren dinsdagmiddag afgesloten nadat een vrachtwagen kantelde. Het ongeval gebeurde doordat de remmen van de vrachtwagen vastliepen.

De vrachtwagen blokkeerde na het ongeval twee rijbanen waardoor er file ontstond. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse omdat het niet duidelijk was of de chauffeur gewond was. Het ambulancepersoneel heeft de chauffeur behandeld en naar het ziekenhuis vervoerd. Later die middag werd de vrachtwagen door een kraan verwijderd waardoor het verkeer weer langzaam kon rijden. De tweede rijbaan blijft tot dinsdagavond afgesloten in verband reparatie en opruimwerkzaamheden.

- Advertisement -

Foto : Rijkswaterstaat

IMG-20140422-WA0002

Foto’s : Stefano Giuseppe Palaia

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd