Grote brand in loods afvalverwerkingsbedrijf SITA Schans Alphen a/d Rijn

Date:

Share post:

Alphen aan den Rijn – Bij het afvalverwerkingsbedrijf SITA aan de Schans heeft vanmorgen een grote brand gewoedt. De brand brak omstreeks kwart over elf uit in een loods waar bouw en plasticafval ligt. Een medewerker ontdekte de brand en schakelde de brandweer in. Al snel werd er opgeschaald naar het sein ‘zeer grote brand’ waardoor diverse brandweerkorpsen kwamen assisteren. Bij de brand kwam veel rook vrij waar de wijken  Gouwsluis en Berendrecht last van hadden.

De brandweer had om 14:00 de brand meester maar is nog wel bezig met het nablussen van de brand en adviseert omwonende ramen en deuren gesloten te houden. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. Men vermoedt dat de brand is ontstaan in een berg afval door mogelijk broei. Zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

- Advertisement -

Foto’s : Twitter @Nile_vanLeeuwen

Bl0NzlgIAAAR3F_.jpg largeBl0XHhUIUAAt6JG.jpg large

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd