Gewonde en veel schade na aanrijding Oostzeedijk Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Woensdagochtend is een persoon gewond geraakt na een aanrijding tussen twee auto’s op de Oostzeedijk. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee voertuigen in botsing, omdat er mogelijk sprake was van een beknelling kwam de brandweer met spoed ter plaatse, achteraf bleek dit niet het geval te zijn. Na stabilisatie door het ambulancepersoneel is één persoon overgebracht naar het ziekenhuis, de verwondingen van het slachtoffer zijn niet bekend.

Door de aanrijding liepen beide auto’s veel schade ook, omdat één van de voertuigen op de trambaan stond werd er door de RET een omleiding ingesteld via de Oudedijk. Nadat beide voertuigen door een berger werden opgehaald kon de weg weer worden vrijgegeven.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs

foto 1 foto 2 foto 3

- Advertisement -

Gerelateerd