Politie lost waarschuwingsschoten tijdens aanhouding Vierambachtsstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In de nacht van woensdag op donderdag heeft de politie in de Vierambachtsstraat meerdere waarschuwingsschoten gelost omdat een verdachte weigerde mee te werken. Omstreeks 23:45 werd er bij de politie een melding gemaakt dat er een man zou hebben gedreigd met een vuurwapen in de 1e Middellandstraat. Op basis van het doorgegeven signalement kreeg de politie een man in het oog, de achtervolging werd ingezet nadat de  37-jarige bestuurder van de auto weigerde te stoppen.

Met behulp van een zogenaamde BTGV (benaderingstechiek gevaarlijke verdachten) werd de automobilist samen met een 30-jarige vriendin klemgereden. Omdat de verdachte weigerde mee te werken werden er door de politie meerdere waarschuwingsschoten gelost. Tijdens doorzoeking van de auto werd er geen vuurwapen aangetroffen, mede hierom is er een onderzoek ingesteld naar de melding.

- Advertisement -

Gerelateerd