Twee minderjarige straatrovers opgepakt na straatroof Kastanjesingel Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft woensdagmiddag twee minderjarige straatrovers aangehouden na een beroving op de Kastanjesingel. Drie jongens probeerden op de Kastanjesingel een fietser van zijn koptelefoon te beroven toen hij op weg naar huis was. In de directe omgeving werden op basis van goede signalementen twee van de daders door de politie aangehouden op de Donkersingel, enkele straten van de Kastanjesingel af. De twee minderjarige jongens zijn aangehouden en overgebracht, een zoekactie naar de derde dader mocht echter niet baten.

Op het politiebureau zijn de twee knapen ingesloten, het slachtoffer van de straatroof is door de politie thuis gebracht. Bij de beroving werd geweld gebruikt, het slachtoffer bleef echter ongedeerd.

- Advertisement -

Foto’s : Joëy Heijstek

IMG_20140423_054801 DSC_4024

- Advertisement -

Gerelateerd