Veel files bij aanrijding met meerdere voertuigen A16 Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Door een ongeval op de A16 is woensdagmiddag een flinke chaos ontstaan op het omliggende wegennetwerk. Omstreeks vier uur reden diverse voertuigen op elkaar in de bocht van de A16 naar de A20 in de richting naar Gouda. De brandweer rukte met spoed uit voor een slachtoffer die mogelijk bekneld in één van de voertuigen zat. Het is niet bekend of de brandweer daadwerkelijk heeft moeten knippen.

Al snel ontstond er in de richting van het Terbregseplein een file van ruim 7 km. Veel automobilisten kwamen bedrogen uit toen zij over de Prins Alexanderlaan wilden rijden. Deze stond door de vele personen die een alternatieve route kozen ook in de file vanaf het IJssellland Ziekenhuis tot aan de Hoofdweg. Hoe het ongeval is ontstaan is niet bekend. Één gewonde is naar het ziekenhuis overgebracht. De weg is nog tot zeker half zeven afgesloten.

- Advertisement -

Foto : Piet Zwanenburg (Jan de Graaf Berging)

a16-ongeval

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd