Veel verkeershinder na aanrijding tussen twee auto’s Koningslaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Bij een aanrijding op de kruising Koningslaan met de Hendrick Staetsweg is woensdagmiddag een persoon lichtgewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee auto’s in botsing, door de klap liep een van de inzittenden nekklachten op, ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen om het slachtoffer te behandelen. De politie is ter plaatse gekomen om het verkeer te regelen, vanwege een omleiding in de Berlagestraat was er sprake van veel verkeershinder. Naar de exacte toedracht van de aanrijding is een onderzoek ingesteld, een berger is ter plaatse gekomen om beide voertuigen weg te slepen.

Foto’s : Mark Swager

- Advertisement -

hiawebdvmhhmngvoh 046 hiawebdvmhhmngvoh 047 hiawebdvmhhmngvoh 048 hiawebdvmhhmngvoh 049

- Advertisement -

Gerelateerd