Metroverkeer plat na ontruiming Centrale Verkeersleiding RET Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Door een penetrante schroeilucht bij de Centrale Verkeersleiding van vervoersmaatschappij RET heeft donderdagavond het metroverkeer in zijn geheel plat komen te liggen. Het pand werd ontruimd nadat er een penetrante schroeilucht werd waargenomen.

In het ontruimde pand aan de Nautastraat worden normaal gesproken ook reizigers ingelicht over actuele storingen via luidsprekers en borden op de perrons, doordat dit niet mogelijk is werden reizigers pas later ingelicht. Vervoersmaatschappij RET heeft pendelbussen ingezet om reizigers alsnog op weg te kunnen helpen, om 21:40 is het metroverkeer geleidelijk aan op gang gebracht, echter is er nog wel sprake van veel vertraging.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0441 IMG_0445 IMG_0447 IMG_0452 IMG_0454 IMG_0457 IMG_0460 IMG_0462

- Advertisement -

Gerelateerd