Politie lost waarschuwingsschoten bij aanhouding verdachte Nassaustraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Politieagenten hebben donderdagavond waarschuwingsschoten gelost om een  27-jarige Rotterdammer aan te houden. De man zou eerder op de avond een vuurwapen hebben weggestopt na een onenigheid in de Nassaustraat. De inmiddels gealarmeerde agenten troffen een auto aan met daarin twee personen die aan het signalement voldeden. Zij werden daardoor klemgereden en gedwongen om uit te stappen. De agenten startten voor de zogenoemde BTGV (Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten) procedure.De vrouwelijke passagier stapte op aanwijzingen van de agenten uit. De man weigerde echter mee te werken, waardoor agenten na meerdere herhalingen twee waarschuwingsschoten hebben gelost.

De man gaf zich na deze schoten over en vervolgens konden de agenten tot aanhouding overgaan. Na doorzoeking van het voertuig en de verdachte bleek er een gasalarmpistool aanwezig te zijn. Zowel man en vrouw werden naar het bureau gebracht voor verhoor. De vrouw mocht na verhoor weer naar huis en de man is in bewaring gesteld. Het onderzoek naar hem loopt nog. Wat de aanleiding voor de onenigheid is geweest, is niet bekend.

- Advertisement -

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd