Vluchtende automobilist slaat over de kop tijdens achtervolging A20 Schiedam

Date:

Share post:

Schiedam – Bij een achtervolging is donderdagavond een vluchtende automobilist gewond geraakt nadat deze bij afrit Schiedam uit de bocht vloog. Agenten zouden de auto hebben willen controleren in Hoogvliet waarna de bestuurder er met hoge snelheid vandoor ging, bij afrit Schiedam vloog de auto uit de bocht en sloeg meerdere malen over de kop.
Hulpverleners zijn ter plaatse gekomen om de verdachte uit het voertuig te bevrijden, de man is aangehouden maar overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. Vanwege het onderzoek naar de achtervolging is zowel de oprit als de afrit afgesloten. De man zou de auto pas 3 weken in bezit hebben, mogelijk was het voertuig niet verzekerd.

- Advertisement -

Gerelateerd