Auto ondersteboven in sloot langs A29 Numansdorp

Date:

Share post:

Numansdorp – Op de A29 nabij Numansdorp is vrijdagmiddag een auto over de kop geslagen en belandde vervolgens ondersteboven in een sloot. De hulpdiensten rukten met spoed uit om één of meerdere slachtoffers te behandelen.

De bestuurder zat alleen in de auto en is door het ambulancepersoneel nagekeken, hij hield er slechts een nat pak aan over. De politie en Rijkswaterstaat hadden ondertussen eén rijstrook afgezet en gewacht op de berger die de auto uit de sloot haalde. De bestuurder kreeg een lift naar huis van de politieagenten.

- Advertisement -

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0153 DSC_0154 DSC_0161 DSC_0174 DSC_0191 DSC_0198

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd