29-jarige op straat doodgeschoten Paul Krugerstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Op vrijdag 25 april is bij een schietpartij in de Paul Krugerstraat een 29-jarige man doodgeschoten. Het slachtoffer werd op straat gereanimeerd door het ter plaatse gekomen Mobiel Medisch Team en ambulancepersoneel. Echter mocht de reanimatie niet meer baten.

Wat de aanleiding is voor de schietpartij is nog niet bekend. De politie heeft een groot gedeelte afgezet om sporen veilig te stellen. Om overzichtsbeelden te krijgen voor het onderzoek heeft de politiehelikopter van boven af beelden gemaakt.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman

 

DSC_0014 DSC_0018 DSC_0019 DSC_0022 DSC_0025 DSC_0032 DSC_0034 DSC_0035

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd