Puinhoop na éénzijdig ongeval op rotonde President Rooseveltweg Rotterdam [VIDEO]

Date:

Share post:

Rotterdam – Op vrijdag 25 april is een automobilist in volle vaart een rotonde op de President Rooseveltweg opgereden. De bestuurder kwam vanaf de Martin Luther Kingweg en reed door een nog onbekende oorzaak rechtdoor een rotonde op. In zijn vlucht ramde hij een enorm rotsblok, bomen en wat planten. Door de klap kwam zijn Volvo meters verderop aan de andere kant van de rotonde tot stilstand. Een omstander die vlak na het ongeval voorbij reed, trof de man nog in zijn auto aan. Hij bedacht zich geen moment, belde de hulpdiensten en wist de man uit het voertuig te krijgen.

De omstander dacht namelijk dat de auto in brand stond door de ontplofte airbags. Ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over het slachtoffer. Hij is gestabiliseerd op een wervelplank en vervolgens met onbekende verwondingen met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft het ongeval ter plaatse in kaart gebracht. De rotonde wordt snel opgeruimd in verband met de ochtendspits. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs Video Wendy van Viegen

IMG_0475gp IMG_0476gp IMG_0479gp IMG_0483gp IMG_0487gp IMG_0491gp IMG_0497gp IMG_0498gp

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd