Auto over de kop zorgt voor ravage Oudedijk Rotterdam [VIDEO]

Date:

Share post:

Rotterdam – Zaterdagavond heeft een automobilist op de Oudedijk voor een ravage gezorgd nadat deze tegen een paaltje was aangereden. De auto sloeg over de kop, ramde tientallen fietsen en kwam vervolgens tegen een auto aan., uiteindelijk kwam de auto tot stilstand op de trambaan. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse, zo ook de brandweer omdat de bestuurder mogelijk bekneld zat.

De bestuurder bleek bij aankomst van de hulpdiensten niet bekneld te zitten en kon direct worden behandeld in de ambulance. Het slachtoffer, een man, is met een gebroken arm naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft de omgeving afgezet vanwege onderzoek naar de aanrijding. De RET heeft een omleiding ingesteld.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Joey Heijstek. Video Wendy van Viegen

IMG_0581gp

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd