Automobilist richt ravage aan op Jacques Dutilhweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Op zaterdag 26 april heeft een automobilist rond half negen een ravage aangericht op de Jacques Dutilhweg. De automobilist raakte volgens een getuige de macht over het stuur kwijt waarna hij meerdere geparkeerde voertuigen totalloss reed. Van de auto van de bestuurder was ook weinig over. Door de klap brak er een wiel af en werd de complete voorkant vernield. Ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft de man gestabiliseerd en met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie heeft de eigenaren van de vernielde voertuigen in kennis gesteld. Één daarvan was op vakantie en zal dus met een slecht bericht thuiskomen. Volgens een omstander reed de automobilist met een veel te hoge snelheid. Op de weg is 50km/u toegestaan. Meerdere getuigen meldden dat de man over de weg vloog. De politie is een onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval.

- Advertisement -

Het is niet de eerste keer dat in deze straat ongevallen gebeuren met enorme schades. Bewoners klagen al jaren bij de gemeente dat er iets gedaan moet worden om de snelheid eruit te halen. Langs de weg zitten veel scholen en de snelheid die er wordt gereden levert veel gevaar op.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4036DSC_4037DSC_4038DSC_4039DSC_4046DSC_4050DSC_4057DSC_4063DSC_4065DSC_4072DSC_4040

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd