Enorme schade bij tankstation na ongeval A12 Zoetermeer

Date:

Share post:

Zoetermeer – Een automobilist heeft zondagmiddag een enorme puinhoop veroorzaakt bij de texaco langs de A12. Met hoge snelheid reed de bestuurder de afrit op, richting de parkeerplaats. Echter was zijn snelheid veel te hoog waarna hij een informatiezuil van de Texaco half uit de grond reed. Zijn bestelauto raakte daardoor zwaar beschadigd.

Wonder boven wonder kwam hij er goed vanaf en wist zelf uit te stappen. Ambulancepersoneel heeft hem naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft een sporenonderzoek ingesteld naar de details omtrent het ongeval. De rommel werd opgeruimd door een ander bedrijf. De auto van de man is afgeschreven.

- Advertisement -

Foto’s : Rick Juffermans

IMG_8829 IMG_8835 IMG_8837

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd