Man overleden na ter water raking Oosterlijke Schelderijnweg Rilland

Date:

Share post:

Rhilland – Een man die zaterdagavond in het water werd gevonden in Rilland is zondagochtend in het ziekenhuis overleden. Een schipper van een binnenvaartschip zag omstreeks 23:00 aan de Oosterlijke Schelderijnweg iets ter water raken bij de brug en belde het alarmnummer.

Diverse hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter, werden gealarmeerd voor het slachtoffer. De man die ter water raakte is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd in Bergen op Zoom, hier overleed hij zondagochtend. Duikers van de brandweer hebben in het water gezocht meer meer slachtoffer, deze zijn niet gevonden.

- Advertisement -

De identiteit van het slachtoffer is nog niet vrijgegeven omdat de familie nog niet is achterhaald.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd