Man(42) gebroken kaak na mishandeling Kaaistraat Spijkenisse

Date:

Share post:

Spijkenisse – Zaterdagavond is een 42-jarige man uit Spijkenisse zwaar gewond geraakt nadat hij werd mishandeld. De man liep een wijnbar aan de Kaaistraat in en ging hierna naar huis, op de weg naar huis werd de man mishandeld. Een voorbijganger zag de gewonde man op straat liggen en belde op zijn verzoek zijn vriendin. Deze heeft haar vriend naar huis gebracht.

Volgens de politie is het niet bekend waarom de Spijkenisser werd aangevallen. Het slachtoffer hield in elk geval een gebroken kaak over aan de mishandeling. Een ieder die tips heeft over deze mishandeling wordt verzocht de politie te bellen via 0900-8844, of misdaad anoniem 0800-7000.

- Advertisement -

 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd