Meerdere auto in brand door brandstichting Pinkstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Zondagavond zijn vier geparkeerde auto’s aan de Pinkstraat compleet uitgebrand door een fikse brand. De brand ontstond iets na kwart over tien en greep snel om zich heen. Omdat er al snel vijf auto’s in de brand stonden en het onbekend was of er slachtoffers waren kwamen er twee ambulances samen met het Mobiel Medisch Team ter plaatse. Het duurde even voordat de eerste brandweervoertuigen ter plaatse kwamen. Beide kazernes kwamen namelijk vanaf een andere melding.

De geparkeerde auto’s stonden dichtbij tegen een supermarkt aan die schade heeft opgelopen door de brand. Totaal zijn er vier auto’s compleet afgebrand, een vijfde auto raakte zwaar beschadigd. De politie vermoedt dat de brand is aangestoken en is bezig met een onderzoek. Heeft u informatie over de brand? Neem dan contact op met de politie via 0900-844 of via Misdaad Anoniem 0800-7000.

- Advertisement -

Foto’s : Kevin Harkema

_MG_7948 _MG_7958 _MG_7962 _MG_7964_MG_7981 _MG_7983

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd