Duikers zoeken naar sporen na moord Scheurhaven Rozenburg

Date:

Share post:

Rozenburg – Duikers van de Marine zoeken vandaag en morgen in de Scheurhaven naar bewijsmateriaal. Hier werd vrijdag 11 april een stoffelijk overschot gevonden door een schipper. De schipper belde het alarmnummer dat hij iemand in het water gevonden had waarna de hulpdiensten uitrukten, echter bleek de persoon al te zijn overleden.

De politie begon direct een onderzoek naar de identiteit van de man en naar de doodsoorzaak. Uit onderzoek van de politie bleek de man om het leven te zijn gebracht door een misdrijf. De identiteit van de man en waar de man precies ter water kwam is onbekend. Duikers van de Marine zijn samen met de politie op zoek naar aanwijzingen en sporen.

- Advertisement -

Heeft u informatie over dit misdrijf? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844, Misdaad Anoniem 0800-7000 of het Team Criminele Inlichtingen via 06-27155367.

Foto’s : Politie Rotterdam-Rijnmond

BmTnAivCUAAFNUJ.jpg large BmToPjbCAAE8z5p.jpg large

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd