Politiehelikopter ingezet tijdens zoekactie naar straatrovers Zuiderpark Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Meerdere eenheden van de politie hebben maandagmiddag in samenwerking met personeel van de politiehelikopter een zoekactie gestart naar twee straatrovers in de omgeving van het Zuiderpark, dit nadat twee mannen een straatroof pleegde. Na de straatroof sloegen twee verdachten in trainingspakken op de vlucht in de richting van een volkstuinencomplex. Of er tijdens de straatroof iets buit werd gemaakt is niet bekend.

Tijdens de zoekactie werd ook gebruik gemaakt van een politiehelikopter, mede door de inzet van de helikopter kon één verdachte worden aangehouden. Tijdens de straatroof droeg de voortvluchtige verdachte een blauwe trainingsbroek en een donker bordeaux jasje, mogelijk van AC Milan. Indien u informatie heeft over de voortvluchtige dader kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd