Aanhoudingen voor fatale schietpartij Paul Krugerstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft maandagavond drie mannen aangehouden voor betrokkenheid bij het dodelijke schietincident wat vrijdagavond aan de Paul Krugerstraat plaatsvond. Bij het schietpartij werd een 29-jarige Rotterdammer midden op straat neergeschoten. Het drietal meldde zich maandagavond zelf bij het politiebureau. Het gaat om een 24-jarige Rotterdammer, een 39-jarige man uit Delft en een 22-jarige man uit Den Haag.

Getuigen hoorde omstreeks tien voor zeven twee schoten en zagen een gewonde man op straat liggen. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaate om de man te reanimeren, dit mocht echter niet meer baten. Om sporen veilig te stellen werden diverse straten afgesloten. De politie zal het drietal horen en het onderzoek voort zetten.

- Advertisement -

DSC_0034

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd