Dakbrand na werkzaamheden door bewoonster Van Henegouwenstraat Gouda

Date:

Share post:

Gouda – Dinsdagmiddag omstreeks half vier is er tijdens werkzaamheden aan een woningdak van de Van Henegouwenstraat brand ontstaan. De hele dag had zij zich ingespannen om de oude verf er van af te halen. Echter toen zij later op de dag met een brander aan de slag ging om de laatste verf eraf te branden, ging het mis. Op een gegeven moment vatte het dak vlam waarna de brandweer werd gealarmeerd.

Door snel optreden van de brandweer kon worden voorkomen dat de brand het dak zelf in ging. Na enig blus- en sloopwerk is er onder andere met de warmtebeeldcamera controle uitgevoerd of de brand daadwerkelijk uit was waarna de hulpdiensten retour konden. Voor de bewoner(s) zal er nu iets meer werk aan het dak nodig zijn dan gepland.

- Advertisement -

Foto’s : Marco van Bemmel

 

Woningbrand GDA (2) Woningbrand GDA (4) Woningbrand GDA (5) Woningbrand GDA (7) Woningbrand GDA (8) Woningbrand GDA (9)

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd