Oplettende flatbewoner ontdekt brand Van de Puttestraat Gouda

Date:

Share post:

Gouda – De brandweer van Gouda werd dinsdag in de late middag gealarmeerd door een flatbewoner van de Van de Puttestraat vanwege een brand. De bewoner zag op de eerste etage van een flat een brand en belde de brandweer.

Toen de brandweer de deur open brak zagen zij een voorwerp op de grond liggen wat in de brand stond maar uit zichzelf bijna al was gedoofd. De brandweer doofde de laatste restjes waarna de woning geventileerd werd. Toen de rook uit de woning was vertrokken konden de hulpdiensten weer retour. Mogelijk was het brandende voorwerp een kaars.

- Advertisement -

Foto’s : Marco van Bemmel

Woningbrand GDA (1) Woningbrand GDA (2) Woningbrand GDA (6) Woningbrand GDA (7) Woningbrand GDA (8)

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd